ElectricMotorcycleForum.com

  • February 21, 2018, 07:27:03 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Electric Motorcycle Forum is live!

Pages: [1]

Author Topic: Trouble with Iphone/ Zero App  (Read 298 times)

Low On Cash

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 203
    • View Profile
Trouble with Iphone/ Zero App
« on: November 25, 2016, 05:09:35 AM »

Not sure what else to try - but I'm having problems with my Iphone /Zero app - everything works perfect as long as the bike is not in the run position. As soon as I go to run mode the display changes and all I get is erroneous data in the fields.

When not in the run mode everything works fine i.e. charging trips custom mode, etc.

I replaced the app tried re-booting the phone with no luck.

Any help would be appreciated. 
Logged

BrianTRice

  • Unofficial Zero Manual Editor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2378
  • Nerdy Adventurer
    • View Profile
    • Personal site
Re: Trouble with Iphone/ Zero App
« Reply #1 on: November 25, 2016, 06:01:04 AM »

The "Zero App Update" thread has others reporting the same thing. I'm having the same issue.

http://electricmotorcycleforum.com/boards/index.php?topic=6374.msg50140#msg50140
Logged
Zero: 2016 DSR, 2013 DS
Also: 2012 Suzuki DL-650 V-Strom Adv

Low On Cash

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 203
    • View Profile
Re: Trouble with Iphone/ Zero App
« Reply #2 on: November 25, 2016, 09:55:07 AM »

Thanks just checked it out and it seems there is a problem with the hand shake.
Logged
Pages: [1]